Sophie Green Interior Architecture

ACKERMANS VAN HAAREN
Office Building
ANTWERP >

Interior design
concept


Antwerp,
Belgium

ACKERMANS VAN HAAREN - Office Building - ANTWERP >

In the centre of Antwerp you can find the renovated head office of the group Ackermans & van Haaren. AvH is listed on Euronext and is part of the Bel 20. The project integrates an important historical corner site, a few stately town houses with a balcony and carriage entrance and a new construction into a striking whole in which both old and new retain their identity. The historic buildings were renovated completely (by SVR Architects and Chevalier Interior Design) and their rich interior is now the confidence-inducing décor in which co-operation and investment is discussed. The parquet floors and joinery in walnut together with the soft lighting provide a warm and homely feel that creates a comfortable business atmosphere.

LOCATION
Antwerp, Brussels

SURFACE
8,000 m²

STATUS
Delivered 06/2007

PHASES
SGIA delivered for Chevalier Interior Design:
Interior design concept consultation
Material and color selection consultation
Design/execution drawings reception desk
Design of wall mural

CLIENT
Ackermans & Van Haaren

TEAM
SvR Architects
Chevalier Interior Design
Sophie Green (Interior Architect for CID)

PHOTOGRAPHY
SVR Architects
Chevalier Interior Design

COPYRIGHT
SVR Architects
Chevalier Interior Design

more in WORK SPACE