Sophie Green Interior Architecture

SCHAU-WOHNEN
House
BAUZENTRUM GERMANY >

Renovation and
refurbishment of
show home


Bauzentrum,
Poing, Germany

SCHAU-WOHNEN - House - BAUZENTRUM GERMANY >

Renovation and refurbishment of a detached family home, situated in a show home park near Munich. The interior design concept complies with the slogan "light is life" - natural earth tones, fresh and modern; Office spaces, the bathroom, a kids room and living/dining room with new chimney design were created.

Nominated for the German Design Award 2014


Nominated for the German Design Award 2015

LOCATION
Bauzentrum, Poing, Germany

SURFACE
140 m²

STATUS
Delivered 07/2013

PHASES
First Draft to Project Completion
Design Concept
Execution Planning
Selection of colors and materials
Selection of furniture and lights

CLIENT
Invivo Haus

TEAM
Sophie Green
Lisa Günther

PHOTOGRAPHY
O. Beckmann
Lisa Günther

COPYRIGHT
Sophie Green Interior Architecture

PUBLICATIONS
BDIA Handbuch Innenarchitektur 2013/14
German Design Award Encyclopedia 2014

AWARDS
Nominated For German Design Award 2014
Nominated For German Design Award 2015

more in RESIDENTIAL