Sophie Green Interior Architecture

ARTLOVER -
Apartment
BELGIUM >

Renovation of
private apartment


Brussels,
Belgium

ARTLOVER - Apartment - BELGIUM >

The small, very luminous apartment, formerly used as an office, needed complete renovation as well as the addition of a bathroom and kitchen. The space layout was reorganized, the usage of the limited space was optimized and new openings were created. A new more energy efficient heating and sanitary system was installed. The natural light and the white color chosen, create a feeling of openness and space.

Nominated for the German Design Award 2014


Nominated for the German Design Award 2015

LOCATION
Brussels, Belgium

SURFACE
65 m²

STATUS
Delivered 01/2012

PHASES
First Draft to Project Completion
Design Concept
Execution Planning
Ordering and coordination of refurbishment
Project management and project execution

CLIENT
Private

TEAM
Sophie Green

PHOTOGRAPHY
Aline Closet
Sophie Green

COPYRIGHT
Sophie Green Interior Architecture

PUBLICATIONS
BDIA Handbuch Innenarchitektur 2013/14
German Design Award Encyclopedia 2014
Living in Style / Braun Publishing
Belform Blog Article →
LoveDesigns Blog Article →

AWARDS
Nominated For German Design Award 2014
Nominated For German Design Award 2015

more in RESIDENTIAL