Sophie Green Interior Architecture

PIRES -
Apartment -
BRUSSELS >

Redecoration of
apartment with
custom furniture


Brussels,
Belgium

PIRES - Apartment - BRUSSELS >

The music loving family living in this split-level apartment in Brussels needed more storage for their vinyl collection. SGIA commissioned custom storage furniture that fits around the existing fireplace with specialist features that can accommodate turntables, vinyl, cds and more. Across the open-plan living area, the storage unit seamlessly transitions into a bench for use in the dining space. The apartment was also refreshed with new paint and statement wallpaper on the staircase wall.

LOCATION
Brussels, Belgium

SURFACE
80 m²

STATUS
Delivered 10/2014

PHASES
First Draft to Project Completion
Design concept
Ordering and Coordination of Refurbishment
Project Management
Project Execution

CLIENT
Private

TEAM
Sophie Green

PHOTOGRAPHY
Sophie Green

COPYRIGHT
Sophie Green Interior Architecture

more in RESIDENTIAL