sophiegreen interior architecture

DAY CARE - Creche - BRUSSELS >

Day care centre Brussels

Complete
Renovation &
Space Redesign


Brussels,
Belgium

DAY CARE - Creche - BRUSSELS >

Creation of a day care centre/creche in Brussels, Belgium. Adaptive re-use of a premises keeping the industrial integrity. Coloured flooring and glazed panels zone the space while maximising natural light and visibility. Audio reducing discs on ceilings and walls and natural hued paint colours create a sense of calm.

LOCATION
Brussels, Belgium

SURFACE
185 m²

STATUS
Delivered 09/2019

PHASES
First Draft to Project Completion
Design Concept
Execution Planning
Building Supervision

CLIENT
Private

TEAM
Sophie Green

PHOTOGRAPHY
Olaf Becker
Nicola Riva

COPYRIGHT
Sophie Green Interior Architecture

more in WORK SPACE