Sophie Green Interior Architecture

BOREAL
Office Building
BRUSSELS >

Renovation of
entry hall of the
Boreal building


Gare Du Nord,
Brussels, Belgium

BOREAL - Office Building - BRUSSELS >

Entry hall renovation of an office building situated in the Brussels business area of the train station "Gare du Nord". A new concept for the entry hall was created; including a 40m² LED-screen as well as meeting rooms and cafeteria. In a second project phase, office spaces as well as a meeting room reception area for the new tenant were built.

LOCATION
Brussels, Belgium

SURFACE
2500 m²

STATUS
Delivered 03/2010

PHASES
SGIA delivered for Conix Architects:
Conception of materials
Construction Drawings
Execution Details
Construction Follow-up
Building Reception
Execution documents for new tenant

CLIENT
Deka Immobilien GmbH / BNP Fortis Parisbas

TEAM
Conix Architects
Sophie Green (Interior Architect for CA)
Vera Steuer (Project Architect for CA)

PHOTOGRAPHY
Yves Galvie for Conix Architects

COPYRIGHT
Conix Architects

more in WORK SPACE